CRKBO-geregistreerd
Persoonlijke begeleiding
Samenwerkingen met grote merken

Inschrijven voor de opleiding tot fashion designer

Heb jij interesse in mode en wil je jezelf inschrijven voor een opleiding tot fashion designer? In de jaaropleiding Fashion Design van B Academy leer je alle creatieve en technische vaardigheden die je nodig hebt in het vak. Dankzij de praktijklessen, gegeven door ervaren docenten, doe jij snel ervaring op en heb je een ijzersterke basis om te starten aan jouw carrière in de fashion industrie! Je volgt de lessen op een van de locaties in Amsterdam, Eindhoven, Alkmaar of Arnhem.

Geïnteresseerd in een opleiding tot fashion designer?

Bij ons kun je jezelf inschrijven voor een veelzijdige opleiding tot fashion designer

Bij ons kun je jezelf inschrijven voor een veelzijdige opleiding tot fashion designer

Wil jij je inschrijven voor de opleiding tot stylist en fashion designer worden? De docenten van ons fashioninstituut bieden persoonlijke begeleiding tijdens het veertig weken durende opleidingstraject. Je leert hierin alles over het designproces. Denk bijvoorbeeld aan conceptontwikkeling en het ontwerpen van patronen, maar ook over de realisatie van je ontwerp. Aan alle facetten binnen het vak wordt aandacht besteed tijdens de opleiding of cursus tot modeontwerper.

Word een designer in de mode-industrie

Ben je graag bezig met kleding en nieuwe combinaties maken? Dan heb jij het wellicht in je om fashion stylist te worden. Bij ons kun je je inschrijven voor diverse opleidingen en cursussen om fashion designer te worden. Bekijk de startdata of kom langs op een van de infoavonden voor meer informatie over de lessen.

Heb je vragen? Contacteer ons

Amsterdam

Keienbergweg 63, 1101 GA Amsterdam (hoofdlocatie)

Eindhoven

Gabriël Metsulaan 1F, 5613 LC Eindhoven

Arnhem

Beekstraat 68, 6811 DW Arnhem

Alkmaar

Kanaalkade 16B, 1811 LP Alkmaar