CRKBO-geregistreerd
Persoonlijke begeleiding
Samenwerkingen met grote merken

Fashion stylist worden

Heb jij interesse om fashion stylist te worden? Dan heeft B Academy de geschikte opleiding of cursus voor jou! Bij ons volg je verschillende opleidingen die jou aan een succesvolle carrière in de fashionbranche helpen. Je volgt de opleiding of cursus op onze locatie in Amsterdam, Eindhoven, Alkmaar of Arnhem.

Geïnteresseerd in een opleiding tot fashion stylist?

Wat moet je doen om fashion stylist te worden?

Wat moet je doen om fashion stylist te worden?

Om fashion stylist te worden, volg je bij ons de opleiding tot fashion stylist. Tijdens deze opleiding word je in minder dan een jaar klaargestoomd voor een baan in de fashion industrie. Je leert niet alleen de vaardigheden van een fashion designer voor het ontwerpen van kleding, maar ook hoe je verschillende materialen gebruikt en hoe je jouw eigen collectie opbouwt. Tevens leer je salesgesprekken voeren, zodat je jouw collectie ook daadwerkelijk kunt verkopen! Na de opleiding heb jij alle vaardigheden in huis die je nodig hebt voor een succesvolle baan in de mode-industrie.

Volg de opleiding en word succesvol stylist

Als jij graag fashion stylist wilt worden, is het volgen van een bijpassende cursus of opleiding aan ons fashion- en beautyinstituut iets voor jou. Onze actuele lesmethodes, praktijkgerichte lessen en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat jij een ijzersterke basis hebt voor een baan als fashion stylist. Wil je meer informatie over onze opleidingen? Stel al je vragen door contact met ons op te nemen.

Heb je vragen? Contacteer ons.

Amsterdam

Keienbergweg 63, 1101 GA Amsterdam (hoofdlocatie)

Eindhoven

Gabriël Metsulaan 1F, 5613 LC Eindhoven

Arnhem

Beekstraat 68, 6811 DW Arnhem

Alkmaar

Kanaalkade 16B, 1811 LP Alkmaar