About B Academy

B Academy is hét praktijkgerichte opleidingsinstituut voor de creators van de toekomst! Bij ons word je klaargestoomd tot de meest gewilde professional in de industrie. We volgen trends op de voet, waardoor onze lesmethode altijd actueel is en we ons constant blijven ontwikkelen.

Onze educators, die allemaal werkzaam zijn in de praktijk, leren je de kennis en vaardigheden die een must zijn om succesvol te worden. Bij B Academy zijn de klassen klein en is de sfeer persoonlijk. Wij zijn 100% onszelf en nodigen jou uit om dat ook te zijn.

Bij ons doen leeftijd en ervaring er niet toe. Ben je gemotiveerd en klaar om hard te werken? Dan begint jouw toekomst hier, bij B Academy!

Dit maakt ons bijzonder

  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen.
  • Hair, Fashion én Make-up? Wij hebben het allemaal onder één dak!
  • Ben jij een echte doener? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze opleiding is namelijk praktijkgericht en we focussen ons dus alleen op wat er echt toe doet; van jou een professional maken!
  • Samenwerkingen met grote namen, zoals Rituals, H&M en Sony.
  • Tijdens het studiejaar komen er klussen voorbij waarmee jij je portfolio een boost kunt geven.
  • Onze academies bevinden zich op 4 locaties in Nederland: Amsterdam, Arnhem, Alkmaar én Eindhoven.

    We can’t wait to meet you!
CRKBO-geregistreerd

CRKBO-geregistreerd

B Academy is een CRKBO-geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.