CRKBO-geregistreerd
Persoonlijke begeleiding
Samenwerkingen met grote merken

Aanmelden voor een opleiding tot fashion stylist

Wil jij je aanmelden voor een opleiding tot fashion stylist? Tijdens de jaaropleiding Mode & Media Styling van B Academy, bereiden we je voor op een carrière in de modebranche. Je kunt jezelf inschrijven voor onze cursus tot fashion stylist op verschillende leslocaties, waaronder Amsterdam, Eindhoven, Alkmaar en Arnhem. Hier leer jij alle ins en outs over de fashion industrie. Door ons actuele lesmateriaal, in combinatie met de praktijkgerichte lessen, zet jij snel een ijzersterke basis neer.

Geïnteresseerd in een opleiding tot fashion stylist?

Wat leer je na het aanmelden voor onze opleiding of cursus tot fashion stylist?

Wat leer je na het aanmelden voor onze opleiding of cursus tot fashion stylist?

Heb jij ambitie om fashion stylist te worden? Na het aanmelden voor onze cursus of opleiding tot fashion stylist, leer je alles wat komt kijken bij styling en mode. In veertig intensieve weken stomen we je klaar voor een baan in de mode-industrie. Wanneer jij je gaat inschrijven voor de opleiding tot fashion stylist aan ons fashion- en beautyinstituut, leer je alle facetten van het vak. Denk hierbij onder meer aan fotoshoots organiseren en voorbereiden, klanten helpen bij het kiezen van kleding en het ontwikkelen van stylingconcepten.

Wat ga je na de opleiding doen?

Wat ga je na de opleiding doen?

Als je jezelf gaat inschrijven voor onze opleiding of cursus tot fashion stylist, ontwikkel je, naast een ijzersterke basis om aan de slag te gaan in de fashionbranche, ook je persoonlijke kwaliteiten. Zo leer je communicatieve vaardigheden en kun je na de opleiding zeer oplossingsgericht werken. Na het volgen van deze opleiding of bijvoorbeeld de kappersopleiding, heb je alle skills in huis om aan de slag te gaan in de modebranche!

Schrijf je in voor onze opleiding

Wil jij aan de slag in de fashion industrie en je inschrijven voor onze opleiding tot stylist? Bekijk onze startdata en schrijf je direct in. Je kunt je ook aanmelden voor onze infoavond, waar we je meer informatie over de opleiding en cursus tot fashion stylist geven. Bekijk ook eens de andere opleidingen

die je bij ons kunt volgen.

Heb je vragen? Contacteer ons.

Amsterdam

Keienbergweg 63, 1101 GA Amsterdam (hoofdlocatie)

Eindhoven

Gabriël Metsulaan 1F, 5613 LC Eindhoven

Arnhem

Beekstraat 68, 6811 DW Arnhem

Alkmaar

Kanaalkade 16B, 1811 LP Alkmaar