Infoavonden

B Academy infoavonden

Ben je enthousiast over onze opleidingen en wil je op de hoogte zijn van alle ins en outs? Bekijk dan een online infoavond of bezoek een infoavond op een van onze locaties.

Tijdens deze avond word je uitgebreid geïnformeerd over onze opleidingen, zodat je een keuze kunt maken voor een opleiding die echt bij je past! Meld je hieronder aan voor een online infoavond of een infoavond op locatie!

Online

Volg thuis op de bank de online infoavond van B Academy en stel je vragen via de chat. Wil je hier graag bij zijn? Klik op onderstaande button om je aan te melden. De starttijd van de online infoavonden is 19.00 uur voor Hair en Fashion en 20.00 uur voor Make-up. De infoavond duurt ongeveer drie kwartier. 

Op locatie

Tijdens een infoavond op locatie kun je rondkijken, de sfeer proeven en ontvang je natuurlijk alle info over de opleidingen. Wil je hier graag bij zijn? Klik op onderstaande button om je aan te melden voor een locatie en datum. De starttijd van de infoavonden op locatie is 19.00 uur voor Hair en Fashion en 20.00 uur voor Make-up. De infoavond duurt ongeveer een uur. 

Persoonlijk studieadvies

Weet je nog niet helemaal zeker welke opleiding bij jouw situatie past? Wij denken graag met je mee tijdens een persoonlijk studieadviesgesprek. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen over bijvoorbeeld de lesinhoud, toelatingseisen of loopbaanmogelijkheden. Tijdens het gesprek bespreken we jouw achtergrond, (voor)opleiding, eventuele werkervaring en natuurlijk jouw loopbaanwensen.