CRKBO-geregistreerd
Persoonlijke begeleiding
Samenwerkingen met grote merken

Opleiding tot kapper

Wil jij een succesvolle carrière als hairstylist en een opleiding tot kapper volgen? De kappersopleiding van B Academy is een goede plek om een start te maken aan je carrière als kapper. Na het volgen van onze opleiding voor kappers, heb je alle kennis van het vak die je nodig hebt. Door ons actuele lesmateriaal ontwikkel je een sterke basis dankzij onze goede kappersopleiding. Je kunt jezelf inschrijven voor de opleiding tot kapper op diverse locaties, waaronder Amsterdam en Eindhoven.

Geïnteresseerd in een opleiding tot kapper?

Wat moet je weten voor je je gaat inschrijven voor onze opleiding tot kapper?

Wat moet je weten voor je je gaat inschrijven voor onze opleiding tot kapper?

Gedurende een jaar word je tijdens onze goede opleiding op een hoger niveau dan de mbo-niveau 3+ kappersopleiding opgeleid. Onze studenten hebben, dankzij het hoge niveau en de goede reputatie van ons fashioninstituut, veel baankansen binnen de branche. Je komt in een klas terecht met studenten van verschillende leeftijden. Zo kun je je dus ook wanneer je op latere leeftijd een goede kapper wilt worden, aanmelden voor onze kappersopleiding.

Wat leer als je onze goede kappersopleiding gaat volgen?

Wat leer als je onze goede kappersopleiding gaat volgen?

Tijdens onze opleiding tot kapper word je opgeleid door ervaren docenten, die zelf ook werkzaam zijn in het vak. Je leert enkel de essentiële theorie, omdat wij geloven dat je het meest leert door er gewoon aan te beginnen! Tijdens de opleiding voor kappers leer je het beste uit jezelf halen op een hoog niveau. We trainen je in belangrijke basistechnieken, zoals kniptechnieken, stylen en opsteken. Ook ontwikkel je je persoonlijke vaardigheden en wordt er aandacht besteed aan het geven van advies.

Wat ga je na de opleiding tot kapper doen?

Wat ga je na de opleiding tot kapper doen?

Na het aanmelden voor en volgen van onze goede kappersopleiding heb jij kennis van de basis. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld in loondienst aan de slag te gaan of als zzp’er als allround hairspecialist. Als je je nog verder wilt ontwikkelen, kun je ook onze vervolgopleiding volgen. Na het inschrijven voor en volgen van deze opleiding tot kapper weet je alles over het vak.

Schrijf je in of bezoek onze infoavond

Ben je enthousiast en wil je onze opleiding voor kappers volgen? Schrijf je online in! Bekijk de startdata waarvoor je je kunt aanmelden voor de opleiding tot kapper en kies de locatie waar je deze goede kappersopleiding wilt volgen. Wil je eerst meer informatie voordat je je gaat inschrijven voor onze opleiding tot kapper? Meld je dan aan voor onze infoavonden, waar we je graag meer vertellen over de kappersopleiding voor je je gaat aanmelden. Het is ook mogelijk om een cursus tot kapper te volgen, waar je in korte tijd de basis van het vak leert. Naast onze kappersopleiding, kun je je ook aanmelden voor andere opleidingen om aan de slag te gaan in de fashion- en beautybranche, zoals de opleiding tot make-up artist.

Heb je vragen? Contacteer ons

Amsterdam

Keienbergweg 63, 1101 GA Amsterdam (hoofdlocatie)

Eindhoven

Gabriël Metsulaan 1F, 5613 LC Eindhoven

Arnhem

Beekstraat 68, 6811 DW Arnhem

Alkmaar

Kanaalkade 16B, 1811 LP Alkmaar