CRKBO-geregistreerd
Persoonlijke begeleiding
Samenwerkingen met grote merken

Opleiding tot allround make-up artist

Als jij ambitie hebt om allround make-up artist te worden, is de branche-erkende make-up opleiding van B Academy iets voor jou! Tijdens de opleiding tot allround make-up artist kun jij je in minder dan een jaar tijd specialiseren tot make-up artist. Je kunt je aanmelden voor de opleiding of de cursus tot allround make-up artist op diverse locaties, waaronder Amsterdam en Eindhoven. Wij leiden onze studenten snel en op hoog niveau op. Hierdoor ben jij na de opleiding erg gewild op de arbeidsmarkt. Doordat B Academy een gevestigde naam is binnen de branche, hebben sommige studenten zelfs al een baan voordat zij afstuderen. Als jij allround make-up artist wilt worden, dan is jezelf inschrijven voor onze opleiding of cursus een goed idee!

Geïnteresseerd in een opleiding tot allround make-up Artist? 

Om allround make-up artist te worden kun je je specialiseren tijdens onze opleiding

Om allround make-up artist te worden kun je je specialiseren tijdens onze opleiding

Jezelf aanmelden voor onze cursus of de opleiding tot allround make-up artist, die je volgt aan ons fashioninstituut, is de allerbeste manier om te starten aan je toekomst als visagist. Tijdens de opleiding van slechts een jaar kun je je specialiseren en daarna kun je aan de slag als succesvol make-up artist in de fashionwereld, achter de schermen voor film en tv of in de commerciële beautybranche. Door ons actuele lesmateriaal in combinatie met praktijkgerichte lessen die worden gegeven door ervaren docenten, ontwikkel je een ijzersterke basis en doe je snel veel ervaring op.

Wat leer je tijdens de opleiding om allround make-up artist te worden?

Wat leer je tijdens de opleiding om allround make-up artist te worden?

Wil jij je inschrijven voor onze opleiding of cursus tot allround make-up artist? Dan leer je in veertig lesweken alles over make-up. Tijdens de opleiding tot allround make-up artist, waarvoor je je bij ons kunt aanmelden, komen verschillende vakken aan bod, zoals cosmeticaleer en kleurentheorie. Ook wordt er aandacht besteed aan de andere facetten van het vak, zoals het organiseren van een fotoshoot. Deze lessen kun je goed gebruiken als je beauty en make-up artist wilt worden. Tevens krijg je de ruimte om te experimenteren en jezelf te specialiseren tijdens een opleiding of cursus tot allround make-up artist.

Na je opleiding

Na je opleiding

Jezelf specialiseren tijdens een opleiding tot make-up artist betekent bij B Academy meer dan enkel technieken leren. Na het afronden van de opleiding heb je ook diverse persoonlijke skills ontwikkeld. De basis heb je in de pocket! Met deze benodigde vaardigheden ga je meteen aan de slag binnen de beauty- en make-upindustrie, bijvoorbeeld als freelance make-up artist of als beauty advisor in een cosmeticawinkel.

Schrijf je in voor de opleiding en word beauty artist

Wil jij een allround make-up artist worden en jezelf inschrijven voor onze cursus of opleiding? Bekijk dan onze opleidingen. Kies je startdatum en de locatie waarvoor je je wilt inschrijven om de cursus of opleiding tot allround make-up artist te volgen. Wil je graag eerst meer informatie over de lessen en werkzaamheden van een allround make-up artist, voordat je je gaat inschrijven voor de opleiding of cursus? Kom dan naar een van onze infoavonden! Naast allround make-up artist, kun je jezelf ook aanmelden voor een cursus of opleiding tot fashion stylist.

Heb je vragen? Contacteer ons

Amsterdam

Keienbergweg 63, 1101 GA Amsterdam (hoofdlocatie)

Eindhoven

Gabriël Metsulaan 1F, 5613 LC Eindhoven

Arnhem

Beekstraat 68, 6811 DW Arnhem

Alkmaar

Kanaalkade 16B, 1811 LP Alkmaar